Acun Ilıcalı transferde hız kesmiyor! Yeni hocayı tanıtırken sürprizi duyurdu

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı transferde hız kesmiyor! Yeni hocayı tanıtırken sürprizi duyurdu

SPOR Haberleri

Acun Ilıcalı transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. En son sahibi olduğu Hull City'de teknik direktörlüğe getirdiği Shota Arveladze için imza töreni düzenlendi. Ilıcalı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulunurken, bir bombayı da patlatmış oldu. Ilıcalı açıklamasında, "Bir transferimiz halihazırda sağlık kontrollerinden geçiyor. Bu isim Allahyar. Başka takviyelerimiz de olacak" dedi.

İngiltere Championship ekibi Hull City’yi satın alan Acun Ilıcalı, transfer hamlelerini peş peşe yapmaya devam ediyor. Takımın başına getirdiği Shota Arveladze ile ilgili açıklamalarda bulunan Ilıcalı, konuşması sırasında bombayı patlattı. 

TRANSFER ÇALIŞMALARINA TAM GAZ DEVAM EDİYOR 

Shota Arveladze’nin imza töreninde konuşan Acun Ilıcalı, yakında taraftarları çok mutlu edecek hamlelerin olacağını söyledi. Aynı zamanda Allahyar'ın da sağlık kontrollerinden geçtiğini bildirdi.

İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları:

“EN CESUR TEKNİK DİREKTÖRLERDEN BİRİ” 

Shota hakkında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Futbolun insanları eğlendirmesi gerektiğine inanıyorum. Shota, tanıdığım en cesur teknik direktörlerden biri. Taraftarların çoğunun onun futbol tarzını beğeneceğine inanıyorum.” dedi. 

Acun Ilıcalı transferde hız kesmiyor! Yeni hocayı tanıtırken sürprizi duyurdu

“SAĞLIK KONTROLLERİNDEN GEÇİYOR” 

Transferler çalışmalarına devam ettiklerini belirten Ilıcalı, “Bir yeni transferimiz daha halihazırda burada. Bu kişi Allahyar Sayyadmanesh. Sağlık kontrollerinden geçiyor.” ifadelerini kullandı.

“BUNDAN SONRA HULL BENİM EVİM” 

Başarıya aç olduğunu ve elde etmek için elinden her geleni yapacağını belirten Acun Ilıcalı, “Öykümüz çok uzun sürecek. Bence başarı için sadece para da yeterli değil. Başarı için para tek başına yetmez! Bundan sonra Hull benim evim. Ben evimi kolay kolay terk etmem.” açıklamasında bulundu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...