Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boupendza Türkiye’ye geri dönüyor! Menajeri İstanbul’a geldi

Düzenleyen:
Boupendza Türkiye’ye geri dönüyor! Menajeri İstanbul’a geldi

SPOR Haberleri

Hatayspor formasıyla Süper Lig’de gol krallığı yaşayan Aaron Boupendza, Türkiye’ye geri dönmek istediğini açıkladı. Oyuncunun menajeri Harve Cros, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a haber yollayarak transfer için hazır olduklarını belirttiler. İki ezeli rakipte Boupendza için istekli.

Geçen sezon kulüplerin transferi için yarışa girdiği Aaron Boupendza'da sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gabonlu golcünün menajeri Harve Cros, Beşiktaş ve Fenerbahçe takımlarıyla görüşerek transfer için hazır olduklarını söyledi. 

TÜRKİYE’YE DÖNMEK İSTİYOR 

2024 yılına kadar Al-Arabi takımı ile kontratı olan Boupendza, mutlu değil. Türkiye’ye geri dönmek isteyen yıldız oyuncu her şeyi göze aldı. Ancak son noktayı kulübü belirleyecek. 

Boupendza Türkiye’ye geri dönüyor! Menajeri İstanbul’a geldiMenajeri Türkiye'ye geldi.

FENERBAHÇE DAHA YAKIN 

Siyah-Beyazlılar'da Larin'le yapılan görüşmeler çıkmaza girdi. Larin'in mukavelesi seAaron Boupendzazon sonu bitiyor. Boupendza transferi Güven ve Batshuayi'nin formunu etkileyebilir. Beşiktaş, Boupendza için istekli ama bu transfer dengeleri tehdit ediyor. Golcü arayışı olan Fenerbahçe, bir adım daha önde. Sarı-Lacivertliler, Seferovic'le yapılan görüşmelerden de netice alamadı. Seferovic dosyası rafa kaldırılırsa tek hedef Boupendza olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...