Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Giresunspor aldığı haberle yıkıldı! Yeni transferi Jean Pyerre'de tümör tespit edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Giresunspor aldığı haberle yıkıldı! Yeni transferi Jean Pyerre'de tümör tespit edildi

SPOR Haberleri  / İHA

Giresunspor’la 1,5 yıllık sözleşme imzalayan 23 yaşındaki futbolcu Jean Pyerre’dan kötü haber geldi. Son sağlık kontrollerinden geçen Pyerre’in testislerinde tümör tespit edildi. Tespit edilen hastalığın ardından 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

23 yaşındaki Jean Pyerre’yı kadrosuna katan Giresunspor, kötü haberle yıkıldı. Konyaspor maçı öncesi sağlık kontrollerinden geçen 23 yaşındaki futbolcunun testislerinde tümör tespit edildi. 

TÜMÖR TESPİT EDİLDİ 

Giresunspor’un 1,5 yıllık kiralık sözleşme imzaladığı Jean Pyerre’in şüphe üzerine yapılan sağlık kontrollerinde testislerinde tümör tespit edildi.

Giresunspor aldığı haberle yıkıldı! Yeni transferi Jean Pyerre'de tümör tespit edildiTakımla beraber antremanlara çıkmıştı.

SÖLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Alınan kötü haberin ardından Giresunspor, 23 yaşındaki oyuncu ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. 

Giresunspor aldığı haberle yıkıldı! Yeni transferi Jean Pyerre'de tümör tespit edildi

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIMDA BULUNDU 

Aldığı haberle şok olan Jean Pyerre, sağlık durumu hakkında kişisel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Pyerre, paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“Bazı durumlar bir işaret olarak hayatımızda olur. Tüm tetkikleri yaptıktan ve Giresunspor ile sözleşme imzaladıktan sonra testislerimden birinde küçük bir tümör tespit edildi. Durum hassas ancak iyileşme olasılığı yüksek. Ve olacak. Benim kararım Brezilya’ya dönüp hastalığımı güvendiğim doktorlarla ve ailemin yanında tedavi etmek. En iyi şekilde iyileşmekten ve bu engeli aşmaktan yorulmanız için başka seçeneğim yok. Benimle bu anı yaşayan herkesin anlayışına minnettarım. Hadi bir savaş daha yapalım!”

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...