Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dev takas iddiası: Ronaldo ve Messi aynı takımda buluşabilir

Düzenleyen:
Dev takas iddiası: Ronaldo ve Messi aynı takımda buluşabilir

SPOR Haberleri

Sezon başında Juventus'tan ayrılarak İngiliz ekibi Manchester United'a transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo hakkında İngiliz basını çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Habere göre; Paris Saint Germen, sezon sonunda yıldız futbolcuyu kadrosuna katabilir.

Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'ya dünya devi talip oldu. Sezon başında transfer olduğu ekipte mutsuz olduğu konuşulan ve ayrılmak istediği iddia edilen dünyaca ünlü yıldızın bir sonraki durağının Paris Saint Germain olabileceği belirtildi.

DİĞER ADAY ERIK TEN HAG

Daily Mirror'da yer alan haberde, Paris Saint Germain cephesinin Cristiano Ronaldo için sezon sonunda Mauricio Pochettino'yu takasta önerebileceği yazıldı. Bunun 'futbol tarihinde daha önce görülmemiş bir takas teklifi' olduğu belirtilirken, teknik direktör Mauricio Pochettino'nun takasta kullanılacağının iddia edilmesi büyük şaşkınlığa neden oldu.

Geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Ralf Rangnick'in sezon sonunda teknik direktörlük koltuğundan ayrılacak olması nedeniyle arayışlarını sürdüren Manchester United'ın listesinde Mauricio Pochettino'yla birlikte Ajax'ın teknik direktörü Erik ten Hag da yer alıyor.

MESSI'YLE BULUŞACAKLAR

Eğer bu transfer gerçekleşirse Cristiano Ronaldo, yeşil sahalardaki ezeli rakibi Lionel Messi ile aynı takımda görev alacak. Bu ikiliye bir başka süper yıldız Neymar da eşlik edecek.

Sezon başında Juventus'tan ayrılarak Manchester United'a dönen Cristiano Ronaldo, bu sezon 25 maçta görev alırken 14 gol ve 3 asist kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...