Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süper Lig'in eski yıldızları Brezilya'da birbirine girdi

Düzenleyen:
Süper Lig'in eski yıldızları Brezilya'da birbirine girdi

SPOR Haberleri

Brezilya'da oynanan ve oldukça gergin geçen Flamengo ve Fluminense maçında karşı karşıya gelen eski Galatasaraylı Felipe Melo ile eski Fenerbahçeli Diego Ribas birbirine girdi.

Bir dönem Süper Lig'de iki büyük kulübün formasını giyen iki isim, Brezilya Carioca Şampiyonası'nda karşı karşıya geldi. Oldukça gergin geçen karşılaşmada Felipe Melo'nun forma giydiği Fluminense, Diego Ribas'lı Flamengo'yu tek golle geçti. Karşılaşmaya eski Galatasaraylı Melo'nun eski Fenerbahçeli Ribas'a yaptığı sert hareket damga vurdu.

Süper Lig'in eski yıldızları Brezilya'da birbirine girdiFelipe Melo'nun Diego Ribas'a omuz attığı an kameralara böyle yansıdı

MELO VE RIBAS BİRBİRİNE GİRDİ

Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Flamengo'nun atağında De Arrascaeta topu ceza sahası içine ortaladı. Fluminenseli futbolcu topu uzaklaştırdı ancak ev sahibi takım penaltı bekledi. Hakem korner kararı verince ortalık karıştı.

NTV Spor'un haberine göre; Felipe Melo hakeme itirazda bulunurken Diego Ribas araya girdi. Bu kez bütün futbolcular hakemin etrafında toplandı ve futbolcular birbirine girdi. Bu sırada Melo, Ribas'a omuz atarak rakibini düşürdü. Olayların yatışmasını bekleyen hakem Melo ve Ribas'ı sarı kartla cezalandırdı.

Süper Lig'in eski yıldızları Brezilya'da birbirine girdiDiego Ribas Fenerbahçe formasıyla 75 maça çıktı

YOLLARI TÜRKİYE'DEN GEÇTİ

2011-2015 yılları arasında Galatasaray forması giyen Brezilyalı oyuncu Melo, taraftarın en sevdiği isimlerden birisi haline gelmişti. Galatasaray'da birçok kupa kazanan Felipe Melo, toplamda 154 maça çıkarken bu maçlarda 18 gol ve 12 asistle oynadı.

Fenerbahçe'nin 2014 yılında Atletico Madrid'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Diego Ribas ise sarı lacivertli formayla beklentileri karşılayamamıştı. 2 sezon boyunca 75 maça çıkan Brezilyalı yıldız, 8 gol kaydederken 13 asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...