Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray sözleşmesini feshetmişti! Diagne'den sürpriz paylaşım geldi

Düzenleyen:
Galatasaray sözleşmesini feshetmişti! Diagne'den sürpriz paylaşım geldi

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın sözleşmesini feshettiği Mbaye Diagne, sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu. Diagne, yaptığı paylaşımda kendisine olan eleştirileri hedef alarak, "Gel dediler geldim, git dediler gittim. Ben iyi ve kötü zamanlarda Galatasaray'ı savunmaya çalıştım. Umarım anlarsınız." ifadelerini kullandı.

Performansından dolayı taraftarlar tarafından eleştirilen ve yaşadığı sakatlık sonrası Galatasaray'ın sözleşmesini anlaşmalı olarak feshettiği yıldız golcü Mbaye Diagne, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

“GEL DEDİLER GELDİM, GİT DEDİLER GİTTİM” 

Senegalli golcü yaptığı paylaşımda, "Gel dediler geldim, git dediler gittim. Ben iyi ve kötü zamanlarda Galatasaray'ı savunmaya çalıştım. Umarım anlarsınız. Sizi seviyorum, yakında görüşmek üzere. Sevginin sınırı yok." ifadelerini kullandı. 

Galatasaray sözleşmesini feshetmişti! Diagne'den sürpriz paylaşım geldiSosyal medya paylaşımı.

23 MAÇTA 4 GOL 

Galatasaray formasıyla 23 maça çıkan Senegalli golcü, toplamda 4 gol atabildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...