Galatasaray sözleşmesini feshetmişti! Mbaye Diagne spor ayakkabı dükkanı açtı

Düzenleyen:
Galatasaray sözleşmesini feshetmişti! Mbaye Diagne spor ayakkabı dükkanı açtı

SPOR Haberleri

Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde sözleşmesini geçici olarak feshettiği Mbaye Diagne, ülkesine dönerek iş hayatına atıldı. Ülkesinde spor ayakkabı dükkanı açan Senegalli golcü, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlarda bulundu.

Süper Lig’in ara transfer döneminde Galatasaray ile olan sözleşmesini geçici olarak feshedilen Mbaye Diagne, ticaret hayatına atıldı. Ülkesine geri dönen Senegalli golcü spor ayakkabı dükkanı açtı. 

SPOR AYAKKABI DÜKKANI AÇTI 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Diagne, açtığı dükkanın videolarını paylaşarak "Uluslararası KKMD (King Kong Mbaye Diagne) Spor Ayakkabı dükkanımız 18 Şubat'ta açılacak inşallah" yazısını yazdı. Yıldız golcünün paylaşımında, mağazanın önünde kendi fotoğraflarının yer aldığı da görüldü.

Galatasaray sözleşmesini feshetmişti! Mbaye Diagne spor ayakkabı dükkanı açtıSpor ayakkabı dükkanı açtı.

AHMET ÇALIK DETAYI DİKKAT ÇEKTİ 

Yeni açtığı spor ayakkabı dükkanı ile ilgili videolar paylaşmaya devam eden Mbaye Diagne, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Ahmet Çalık ile olan fotoğrafının yer aldığı gözlerden kaçmadı.

Galatasaray sözleşmesini feshetmişti! Mbaye Diagne spor ayakkabı dükkanı açtıAhmet Çalık detayı dikkat çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...