Trabzonspor’un 34 yaşındaki yıldızı Marek Hamsik’e çılgın teklif!

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
Trabzonspor’un 34 yaşındaki yıldızı Marek Hamsik’e çılgın teklif!

SPOR Haberleri  / Akşam

Trabzonspor’daki performansıyla büyük kulüplerin dikkatini çeken Marek Hamsik için Suudi Arabistan’dan teklif geldiği ortaya çıktı. Adını açıklanmayan Suudi Arabistan ekibi, 34 yaşındaki yıldız isim için Trabzonspor’a 4 milyon euro teklif ettiği iddia edildi.

Trabzonspor’un Göteborg’dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Marek Hamsik, ligdeki performansıyla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmiş durumda. Trabzonspor’daki geleciği merak konusu olurken, 34 yaşındaki yıldız isim için Suudi Arabistan’dan astronomik bir teklifin geldiği ortaya çıktı. 

4 MİLYON EURO TEKLİF ETTİLER 

Adı açıklanmayan Suudi Arabistan ekibi, Marek Hamsik için Trabzonspor yönetiminin kapısını çaldı. Akşam’ın haberine göre, Arap ekibi 34 yaşındaki yıldız için Trabzonspor yönetimine 4 milyon Euro önerdiği iddia edildi. Karadeniz ekibinin ise bu teklifi kabul etmediği belirtildi. 

Trabzonspor’un 34 yaşındaki yıldızı Marek Hamsik’e çılgın teklif!4 Milyon Euro teklif ettiler.

ŞAMPİYONLUĞU İSTİYOR 

Yıllardır beklenilen şampiyonluğa bu kadar yaklaşan Trabzonspor, kadro düzenini bozmak istemiyor. Hamsik’e gelen teklifte ise Arap takımının daha fazla rakama çıkabileceğini iletmesine rağmen yönetimin kabul etmediği belirtildi. 

Trabzonspor’un 34 yaşındaki yıldızı Marek Hamsik’e çılgın teklif!

TRABZONSPOR’UN KİLİT İSMİ 

Bu sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de 20 maça çıkan Marek Hamsik 2 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Abdullah Avcı'nın vazgeçilmezi olan Slovak süper starın güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...