Yeni Malatyaspor futbolcularından görülmemiş protesto! Kimse ne olduğunu anlamadı

Düzenleyen:
Yeni Malatyaspor futbolcularından görülmemiş protesto! Kimse ne olduğunu anlamadı

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor’la karşılaşan Yeni Malatyaspor’da futbolcuların protestoları dikkat çekti. Hakemin ilk düdüğü çalmasıyla 20 saniye boyunca hareketsiz bekleyen futbolculara, Antalyaspor tarafından da destek geldi. Protestonun sebebi henüz net olarak bilinmezken, maaş konusuyla ilgili olduğu söylentileri ağırlık kazandı.

Spor Toto Süper Lig’in 26’ıncı haftasında Yeni Malatyaspor evinde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin futbolcuları hakemin ilk düdüğüyle 20 saniye boyunca hareketsiz bir şekilde durdu. 

20 SANİYE BOYUNCA HAREKETSİZ KALDILAR 

Yeni Malatyaspor futbolcuları hakemin ilk düdüğüyle oldukları yerde hareketsiz bir şekilde bekledi. Yedek kulübesindeki oyuncularda kol kola girerek destek verdi. Antalyaspor'un futbolcuları da bu süre boyunca top çevirdi.

Yeni Malatyaspor futbolcularından görülmemiş protesto! Kimse ne olduğunu anlamadıYedek kulübeside destek verdi.

NEDENİ BELLİ DEĞİL 

Protestoların nedeni belli olmazken, Yeni Malatyasporlu futbolcuların aylardır maaş alamadığı ve sosyal medyada futbolcuların bu sebeple yönetime yönelik protesto gerçekleştirdiği iddia edildi.

Yeni Malatyaspor futbolcularından görülmemiş protesto! Kimse ne olduğunu anlamadı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...