Spiker şaştı kaldı: Trabzonspor maçında yürekler ağza geldi

Düzenleyen:
Spiker şaştı kaldı: Trabzonspor maçında yürekler ağza geldi

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 26'ncı haftasında Alanyaspor ile Trabzonspor'un karşı karşıya geldiği maçta stadyuma giremeyince karşılaşmayı ağaca tırmanarak izleyen iki taraftar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluğa koşan Trabzonspor, Süper Lig'in 26'ncı haftasında Alanyaspor deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmada tribünlerin büyük bir kısmı dolarken, taraftarlar takımlarına büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Karşılaşmayı izlemek için stadyuma giremeyen iki taraftarın ekranlara yansıyan görüntüsü ise sosyal medyada gündem oldu.

SPİKER ŞAŞTI KALDI

İki Alanyaspor taraftarı stadyuma giremeyince çözümü dışarıda bulunan ağaca tırmanmakta buldu. Yüksek bir ağaca tırmanarak maçı izlemeye çalışan bu iki taraftarın görüntüsü maç esnasında gösterilince sosyal medyada adeta viral oldu.

Maçın spikeri ekranlara bu görüntünün gelmesi üzerine şaşkınlığını gizleyemedi. Çok tehlikeli bir olay olduğunu belirten spiker olay karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

(Görüntüler beIN SPORTS'tan alınmıştır.)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...