Fatih Terim eski ekibiyle yemekte buluştu! Son halini görenler hüzne boğuldu

Düzenleyen:
Fatih Terim eski ekibiyle yemekte buluştu! Son halini görenler hüzne boğuldu

SPOR Haberleri

Galatasaray’dan ayrılışıyla tartışma konusu olan Fatih Terim, ekibiyle beraber yemekte buluştu. Yemeğe katılan Sarı-kırmızılıların eski idari direktörü Şükrü Hanedar, yardımcı antrenör Necati Ateş ve idari menajer yardımcısı Mert Çetin, Terim ile fotoğraf çekilerek sosyal medyadan paylaştı. Yapılan paylaşımların üzerine birçok sosyal medya kullanıcı Fatih Terim’in yaşlanmış ve çökmüş olduğu yorumunda bulundu.

Galatasaray’dan olaylı bir şekilde ayrılan Fatih Terim, eski ekibiyle birlikte yemekte buluştu. Yemektn paylaşılan kareler ise sosyal medyada gündem oldu. 

YEMEKTE BULUŞTULAR 

Yemeğe katılan isimler ise Galatasaray'ın eski idari direktörü Şükrü Hanedar, yardımcı antrenörü Necati Ateş ve idari menajer yardımcısı Mert Çetin oldu. 

YAŞLANMIŞ VE ÇÖKMÜŞ 

Fatih Terim ile fotoğraf çektiren üç isim, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Galatasaray taraftarları ise paylaşımlara deneyimli hocanın yaşlanmış ve çökmüş olduğu yorumlarında bulundu. 

Fatih Terim eski ekibiyle yemekte buluştu! Son halini görenler hüzne boğulduMert Çetin-Fatih Terim

Fatih Terim eski ekibiyle yemekte buluştu! Son halini görenler hüzne boğulduŞükrü Hanedar-Fatih Terim

Fatih Terim eski ekibiyle yemekte buluştu! Son halini görenler hüzne boğulduNecati Ateş-Fatih Terim

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...