Avcı, kanseri atlatan taraftara söz verdi: Yüzleri güldüreceğiz

Avcı, kanseri atlatan taraftara söz verdi: Yüzleri güldüreceğiz

SPOR Haberleri

Kayserispor’u da yenerek yollarına devam edeceklerini söyleyen Trabzonspor'un hocası Abdullah Avcı “Bu sezon ve bundan sonrası için Trabzonspor’un önü açık” dedi.

Ligin zirvesine ambargo koyan Trabzonspor, 27. haftanın açılış maçında bu akşam sahasında Kayserispor’u ağırlayacak. Bu sezon evinde maç kaybetmeyen bordo mavililer taraftarı önünde 19 maçtır yenilmiyor. Son 4 maçından galibiyetle ayrılan Karadeniz ekibi, Kayserispor maçını kazanması hâlinde galibiyet serisini 5 maça çıkaracak. Rakiplerinin yaşadığı puan kayıplarını iyi değerlendirmeleri gerektiğini söyleyen teknik direktör Abdullah Avcı galibiyetten emin.

DESTEĞE DEVAM EDİN

İki yıldır kanser tedavisi gören ve hastalığını atlatan koyu Trabzonspor taraftarı Aynur Aslan isimli taraftarın iş yerinde kahvaltı yapan Avcı, şampiyonluk sözü verdi. “Benim en büyük moral kaynağım Trabzonspor. Siz iyi olunca ben de iyi oluyorum” diyen taraftara Avcı “Artık kimse ağlamayacak. Bu sezon ve bundan sonrası Trabzonspor taraftarının yüzünün güleceği dönemlerdir. Biz de bunun için çalışıyoruz. Sizler pozitif enerjiniz ve dualarınızla bize destek olmaya devam edin” dedi.

ŞAMPİYONA DEV FIRSAT

Trabzonspor'un açık ara lider olduğu Süper Lig'de bu sezon şampiyon olacak takım için fırsat çıktı. Bugün toplanacak olan UEFA eğer Rusya'yı önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nden men ederse ligde mutlu sona ulaşacak takımımız direkt gruplara kalacak. 2020-21 sezonunu ülkeler sıralamasında 13. bitiren Türkiye, Rusya'nın çıkmasıyla 12. sıraya yükseleceği için şampiyonunu gruplara gönderebilecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...