Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak Elmas’ın zor günleri: Lüks villasını 3 milyon dolara sattı

Düzenleyen:
Burak Elmas’ın zor günleri: Lüks villasını 3 milyon dolara sattı

SPOR Haberleri

Ligdeki kötü gidişattan dolayı taraftarlardan tepki alan Galatasaray Başkanı Burak Elmas, zor günler geçiriyor. Elmas, bazı fanatik Galatasaray taraftarlarından tehdit almaya başladı. Adresinin sosyal medyada paylaşılmasından dolayı tedirgin olan Başkan Elmas, 3 milyon dolara villasını sattı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, takımının ligdeki kötü performansından dolayı taraftarların hedefinde. İlk yarıda aldığı kötü sonuçlarla zor günler geçiren Elmas, takımı ayağa kaldırmak için her yolu deniyor. Öte yandan taraftarlar, Elmas’ın ev adresini öğrenerek tehditlere başladı. 

3 MİLYON DOLARA SATTI 

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt'un haberine göre, Bazı taraftarların ev adresini paylaşmasından rahatsızlık duyan Burak Elmas, Beykoz’da bulunan lüks villasını 3 milyon dolara sattı. Elmas’ın yeni evinin adresini ise sır gibi sakladığı öğrenildi.

Burak Elmas’ın zor günleri: Lüks villasını 3 milyon dolara sattıBurak Elmas, lüks villasını sattı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...