Ülkesinden yardım istemişti! Brezilyalı futbolcu Ukrayna ordusuna katılıyor

Düzenleyen:
Ülkesinden yardım istemişti! Brezilyalı futbolcu Ukrayna ordusuna katılıyor

SPOR Haberleri

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal etmesinin ardından, 18 ile 60 yaş arasındaki erkeklerin ülkeden çıkışı yasaklandı. Yaşanan gelişmelerin ardından Shakhtar Donetsk'in Ukrayna pasaportlu Brezilyalı futbolcusu Junior Moraes, ilginç bir adım atarak Ukrayna ordusuna katıldı. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından video paylaşan Moraes, otelde mahsur kaldıklarını belirtirken, Brezilya hükümetinden kendilerini kurtarması için yardım çağrısında bulunmuştu.

Rusya-Ukrayna savaşı spor dünyasını da vurdu. Ülkede mahsur kalan sporcular yardım çağrılarında bulunurken, sosyal medyadan destek paylaşımları gelmeye devam ediyor. Son yaşanan olayda ise Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı futbolcusu Junior Moraes'in Ukrayna ordusuna katılacağı belirtildi. 

UKRAYNA ORDUSUNA KATILACAK 

İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri'nin haberine göre, Shakhtar'ın Ukrayna pasaportlu Brezilyalı forveti Junior Moraes, ülkede getirilen 18 ile 60 yaş arasındaki tüm erkeklerin Ukrayna'dan çıkışının yasaklanması üzerine askerlik listesine dahil oldu. 

Ülkesinden yardım istemişti! Brezilyalı futbolcu Ukrayna ordusuna katılıyorJunior Moraes

YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU 

Junior Moraes geçtiğimiz günlerde de sosyal medya hesabından bir video paylaşarak, Kiev'de bir otelde mahsur kaldıklarını belirtmişti. Yıldız futbolcu Brezilyalı futbolcu arkadaşlarıyla bir video yayınlamış ve Brezilya hükümetine kendilerini kurtarmaları için çağrıda bulunmuştu.

Ülkesinden yardım istemişti! Brezilyalı futbolcu Ukrayna ordusuna katılıyorBrezilyalı futbolcunun sosyal medya paylaşımı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...