Futboluyla mest etti: Avrupa'nın devleri Arda Güler'in peşinde

Düzenleyen:
Futboluyla mest etti: Avrupa'nın devleri Arda Güler'in peşinde

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler, sergilediği performans ile Avrupa devlerini harekete geçirdi. Birçok Avrupa kulübünün Kasımpaşa maçında genç yıldız adayını izlemek için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Süper Lig'de ve Avrupa'da umduğunu bulamayan Fenerbahçe'de son dönemde yaşanan en büyük gelişme genç futbolcuların aldığı süre ve sergiledikleri başarılı performans oldu. 17 yaşındaki Arda Güler, Avrupa devlerini harekete geçirdi.

Futbol stili ile eski İspanyol yıldız Guti ve Emre Belözoğlu'nun karışımı olarak nitelenen Arda Güler için başta Borussia Dortmud ve Leipzig olmak üzere bazı Avrupa ekipleri alarmda. Özellikle Alman ve İngiliz kulüplerinin Arda Güler'i yakından takip etmek için Kasımpaşa maçına İstanbul'a gelecekleri öğrenildi.

Takvim'in derlediği habere göre; Avrupalı kulüplerin, yaşı küçük olduğu için henüz menajeri olmayan Arda Güler'in ailesine yakın markaj uygulayacakları ve öncelikle ailesini ikna etmek için çaba harcayacağı bilgisi Fenerbahçeli kurmayların kulağına gelince, yönetim harekete geçti.

HEDEF 5 YILLIK SÖZLEŞME

Slavia Prag maçında sergilediği performansla Çek basınında kendisine yer bulan ve adından "geleceğin yıldız adayı" olarak bahsettiren Arda'nın sözleşmesi 2023 yılının haziran ayında sona erecek. Fenerbahçe yönetiminin oyuncunun ailesine 5 yıllık yeni sözleşme önerdiği öğrenildi. Sarı lacivertliler, Arda ile bir an önce sözleşme uzatarak 17 yaşındaki genç yıldızın aklının daha fazla karışmasının önüne geçmek istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...