Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bombayı Sinan Engin patlattı: Fatih Terim'e gelen teklifi duyurdu

Düzenleyen:
Bombayı Sinan Engin patlattı: Fatih Terim'e gelen teklifi duyurdu

SPOR Haberleri

Futbol yorumcusu Sinan Engin, teknik direktör Fatih Terim'in dünya kupasına katılacak bir ülkeden çok cazip bir teklif aldığını açıkladı.

Süper Lig'de beklediği performansı gösteremeyen Galatasaray'da ocak ayının başında teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrılmıştı. Sonrasında herhangi bir takım ile anlaşma sağlamayan Terim ile ilgili ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin'den çok konuşulacak bir iddia geldi.

'KUPA' DİYALOĞU

Beyaz TV'de canlı olarak yayınlanan futbol programına telefon bağlantısı ile katılan Fatih Terim'le konuşan Engin, 'kupa' diyaloğuna girdi. Sinan Engin, tecrübeli teknik adama "23 kupanız mı var hocam?" diye sordu. Terim'in cevabı ise "30 küsur kupam var diye biliyorum. Galatasaray'da kaç, şaşırdım, unuttum şu anda. 20'nin üstünde biliyorum Sinan ama çok da emin değilim" oldu.

SİNAN ENGİN DUYURDU

69 yaşındaki deneyimli teknik direktörün dünya kupasına katılacak ülkelerin birinden teklif aldığını dile getiren Sinan Engin, "Çok cazip bir teklif. Arap ülkelerinden biri de olabilir. Baba bir miktarda teklif var" ifadelerini kullandı.

Sinan Engin'in ima ettiği takım sosyal medyada merak konusu olurken, büyük bir çoğunluk takımın Katar olduğunu iddia etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...