Sivasspor kupaya yöneldi

/ Kaynak: İHA
Sivasspor kupaya yöneldi

SPOR Haberleri  / İHA

Ziraat Türkiye Kupası 2'nci tur karşılaşmasında Bucak Belediye Oğuzhanspor'u konuk edecek Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı

Ziraat Türkiye Kupası 2'nci tur karşılaşmasında Bölgesel Amatör Lig takımı Bucak Belediye Oğuzhanspor'u konuk edecek Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Ligin 6'ncı haftasında deplasmanda Sanica Boru Elazığspor karşısında aldığı 3 puanla moral bulan Sivasspor, çarşamba akşamı Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Bucak Belediye Oğuzhanspor maçının hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, top kapma çalışması ile başladı. Takım daha sonra iki grup halinde çalıştı. Elazığspor maçında forma giyen futbolcular düz koşu yaptı, diğer oyuncular ise açma-germe hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana sakatlığı bulunan Adem Koçak dışındaki tüm futbolcular katıldı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanı Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte bazı yöneticiler de izledi.


"ŞU AN İÇİN İYİ YOLDAYIZ"
Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Roberto Carlos, 4-2'lik skorla galip ayrıldıkları Elazığspor maçıyla ilgili, "İlk yarım saat çok iyiydik. Skoru da bulduk. Fakat daha sonradan takımızda biraz düşüş oldu. Sonra goller de yedik ama tekrardan oyuna döndük ve galip gelmeyi bildik. Şu an için doğru yoldayız, ama her şey tamam diyemem. Çünkü daha düzeltmemiz gereken şeyler var. Ama gerçekten şu an için iyi yoldayız." dedi.


"KUPA MAÇLARINI CİDDİYE ALACAĞIZ"
Carlos, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bucak Belediye Oğuzhanspor maçıyla ilgili ise, "Kupa mücadelelerini her zaman çok ciddiye alacağız. Bizim için lig kadar önemli olacak. Sonuna kadar gitmeye çalışacağız ve bir yandan ligde bir yandan da kupada iyi sonuçlar almak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.
Kupadaki rakiplerinin, dünya yıldızı Roberto Carlos'u göreceği için heyecanlı olduklarının belirtilmesi üzerine Carlos, "Bu benim için çok güzel bir şey. Ben de çok teşekkür ediyorum, bütün oyuncularına, teknik direktörlerine, yönetimine. Her zaman hoş gelsinler, sefa gelsinler. Kendilerini evlerinde gibi hissetsinler. Onlarla maç oynamak bizim için de keyif verici olacaktır. Her iki takım içinde mutluluk verici bir durum" diye konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...