Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini'den önce Hagi'ye teklif götürülmüş

/ Kaynak: İHA
Mancini'den önce Hagi'ye teklif götürülmüş

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'den boşalan koltuğa, Sarı kırmızılı eski yıldız oyuncu Gheorghe Hagi'ye teklif yaptığı ortaya çıktı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'den boşalan koltuğa, Sarı kırmızılı eski yıldız oyuncu Gheorghe Hagi'ye teklif yaptığı ortaya çıktı. nbsp;Hagi'nin menajeri Ioan Becali Rumen basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray başkanı tarafından davet edildik. Hagi ve Popescu'yla birlikte başkanla buluştuk. Cuma günü sabahtan akşama kadar konuştuk, Hagi'ye takımın teknik direktörü olması teklifi yapıldı. Bir yılı opsiyonlu olmak üzere üç yıllık sözleşme teklif edildi ama Hagi bu teklife sıcak bakmadı" dedi. nbsp;Hagi'nin bu teklifi reddetmesinde ana faktörün Fatih Terim'e olan saygısı olduğunu ifade eden Becali, "Hagi bir kez daha inatçı karakterini gösterdi ve neyin doğru olduğunu düşünüyorsa onu yaptı. Benim görüşüm bu teklifi reddederken üzülse de Terim'e olan saygısı nedeniyle bu görevi kabul etmedi. Hagi Galatasaray'ın birinci tercihiydi" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...