Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samet Aybaba gollere neden sevinmedi

Samet Aybaba gollere neden sevinmedi

SPOR Haberleri

Antalyaspor teknik direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyeti değerlendirdi.

Samet Aybaba, Beşiktaş'ı 2-0 yendikleri karşılaşmanın ardından katıldığı basın toplantısında, 5 haftadır galip gelemediklerini hatırlattı. İyi oynadıkları maçlardan şans faktörü nedeniyle galip gelemediklerini ifade eden Aybaba, rakibi çabuk oyuncularıyla durdurup uzun top oynamayı planladıklarını ve bu planı da sahada iyi uyguladıklarını kaydetti. Rakip savunmanın bazı zaafiyetlerini bildiğini anlatan Aybaba, "Kaleye koşan oyuncularla oyunun ilerleyen dakikalarında öne geçeceğimizi düşünüyorduk. Düşündüklerimizin hepsi sahaya yansıdı. Planlı ve disiplinli oynayan oyuncularımı kutluyorum" dedi. Aybaba, karşılaşmada 2 gol kaydeden Diarra'yla ilgili de özel çalıştıklarını ve onun ne kadar büyük bir oyuncu olduğunu herkese gösterdiklerini dile getirdi. Bir gazetecinin, "Beşiktaş'ı iyi tanımanızın galibiyette etkisi oldu mu?" şeklindeki sorusu üzerine Aybaba, "Beşiktaş'ı herkes tanıyor. Geçen sene var olan sistemle devam ediyorlar. Futbol böyle bir oyun. Kazanmadığınız zaman kimse sizi ciddiye almıyor. Galip gelince konuşuluyor ve ciddiye alınıyorsunuz. Teknik direktörlük böyle bir meslek. Biz doğruları yapmaya çalışıyoruz. Türkiye'deki teknik direktör arkadaşlar çok zeki ve yeteneklidir" ifadelerini kullandı.
Bir gazetecinin, "Takımınız golleri atarken sevinmediğinizi gözledik" yorumu üzerine de Aybaba, "Biz bu duyguları çok yaşadık. Sevinmememin Beşiktaş'ı çalıştırmamla alakası yok. Futbolun içinde insanlık, adamlık, karakterlikle ilgili bazı şeyler var. Bunları uygulamak zorundasınız. Yaptığınız işe de saygı duyacaksınız. Beşiktaş'a her zaman saygı duymuşumdur" diye konuştu.
Attığı iki golle takımına galibiyeti getiren Diarra, önemli bir karşılaşmadan 3 puanla ayrıldıklarını belirtti. Diarra, bu galibiyetin devamını getireceklerini dile getirdi.
Antalyaspor'un kaptanı Uğur ise 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu kaydetti. Takımın ihtiyacı olan bir 3 puan aldıklarına işaret eden Uğur, yıllardır galibiyet alamadıkları bir rakibi yenmenin taraftarlara ayrı bir mutluluk yaşattığına inandığını belirtti. Uğur, zaman içerisinde daha iyi bir takım olacaklarını vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...