Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsmail Kartal Ali Koç’a resti çekti! Kimsenin ikinci adamı olmam

Düzenleyen: / Kaynak: sabah
İsmail Kartal Ali Koç’a resti çekti! Kimsenin ikinci adamı olmam

SPOR Haberleri  / sabah

Fenerbahçe’de sular durulmuyor. Başkan Ali Koç’un hoca görüşmeleri için yurt dışına çıkması teknik direktör İsmail Kartal’ı rahatsız etti. Ali Koç’un bu hareketinden sonra açıklamalarda bulunan Kartal, “Ben bir teknik direktörüm. Kimsenin ikinci adamı olmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'ndan elenen Fenerbahçe’de hedef ligde ikinci olmak. Portekizli hoca Vitor Pereira ile yollarını ayıran Sarı-Lacivertli kulüpte, boşalan koltuğa İsmail Kartal getirilmişti. 

YÖNETİME RESTİ ÇEKTİ 

Trabzonspor maçında stada gelmeyen Ali Koç, maçın ardından Almanya’ya uçtu. Yeni sezon için Löw ile görüşmelere giden Koç’un Alman hocaya imza attırması bekleniyor. İsmail Kartal’ın ise bu olaydan sonra yönetime rest çekti. 

İsmail Kartal Ali Koç’a resti çekti! Kimsenin ikinci adamı olmam

“İKİNCİ ADAM OLMAK İSTEMİYORUM” 

Fenerbahçe, yen sezon iççin Löw ve Jesus gibi isimlerle görüşürken, İsmail Kartal’ın geleceği belirsizliğini koruyor. Ortaya atılan iddialara göre ise Löw gelirse Kartal yardımcısı olur deniliyor anacak İsmail Kartal’ın yakın çevresine, "Ben bir teknik direktörüm. Kimsenin ikinci adamı olmak istemiyorum" dediği belirtildi. 

İsmail Kartal Ali Koç’a resti çekti! Kimsenin ikinci adamı olmam

İSMAİL KARTAL DÖNEMİ 

Kartal, geleceğiyle ilgili sezon sonunda Başkan Ali Koç ile görüşecek. Bu arada 60 yaşındaki teknik adam, 8 lig maçında 15 puan toplayarak 1.88 puan ortalaması yakalarken, 17 karşılaşmada 28 puan toplayıp 1.65'lik ortalama yapan Pereira'yı geride bıraktı. Ayrıca Fenerbahçe, Kartal döneminde ligin en çok koşan takımı haline geldi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...