Beşiktaş Larin’le vuracak

Beşiktaş Larin’le vuracak

SPOR Haberleri

Haftalardır on bire giremeyen siyah beyazlıların suskun golcüsü, Galatasaray derbisi için özel olarak hazırlanıyor

MURAD TAMER

Şampiyonlar Ligi iddiasını kaybetmek istemeyen Beşiktaş için pazartesi günü oynanacak Galatasaray maçı büyük önem taşıyor. Teknik direktör Önder Karaveli gece gündüz yardımcılarıyla birlikte kritik maçın analizlerini yapıyor. Genç teknik adam sürpriz bir kadroyla derbiye çıkmaya hazırlanıyor. Karaveli’nin kozlarından biri de son haftalarda ilk 11’de şans bulamayan Cyle Larin olacak.

STOPER NECİP

Kanadalı yıldız, derbide özel olarak kullanılacak. Son maçlarda sol kanatta şans bulan Kenan Karaman ise Larin’in dönmesiyle yedek kulübesine geçecek. Ayrıca siyah beyazlıların savunma kurgusu da değişik olacak. Welinton’un sakat, Montero’nun formsuz olmasının yanı sıra Başakşehir maçında ilk golde hata yapan Serdar Saatçı’nın yerine tecrübeli Necip Uysal kullanılacak.

İLK MAÇIN KAHRAMANI

G.Saray’la sezonun ilk yarısında oynana ilk maçta Cyle Larin’in şovu vardı. Kanadalı yıldız, siyah beyazlıların 1-0 geriye düştüğü derbide iki gol atarak Beşiktaş’ın 2-1’lik zaferinde başrolü oynamıştı.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...