Galatasaray Beşiktaş derbisine yetişebilecek mi? Aslan İspanya'da mahsur kaldı

Düzenleyen:
Galatasaray Beşiktaş derbisine yetişebilecek mi? Aslan İspanya'da mahsur kaldı

SPOR Haberleri

Dün akşam UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Barcelona ile karşılaşan Galatasaray, İstanbul'daki yoğun kar yağışı nedeniyle İspanya'da mahsur kaldı. Temsilcimizin bugün özel uçakla İzmir'e uçması bekleniyor. Olumsuz bir durum yaşanması durumda kritik derbi öncesi Sarı-Kırmızılı takım Espanyol'un tesislerinde antrenman yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçı için İspanya'ya giden Galatasaray, İstanbul'a geri dönemedi. Barcelona'da kalan temsilcimiz bugün özel uçakla İzmir'e gitmesi bekleniyor.  

GALATASARAY İSPANYA'DA MAHSUR KALDI 

Eğer İstanbul'a geri dönemezse Galatasaray, son çare olarak  Barcelona'da kalıp derbi hazırlıklarına burada tamamlaaycak. Sarı-kırmızılı ekip Barcelona'da kalması halinde Beşiktaş derbisi hazırlıklarına La Liga ekibi Espanyol'un antrenman tesislerinde başlayabilir. Düşük bir ihtimal olsa da kafile Antalya'ya da inebilir. 

Galatasaray Beşiktaş derbisine yetişebilecek mi? Aslan İspanya'da mahsur kaldıEspanyol antrenman sağası.

DERBİ PAZARTESİ GÜNÜ 

Galatasaray, pazartesi akşamı Nef Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk edecek. Karşılaşmanın başlama saati 20.00 olarak planlandı. Ertelenme ihtimali var. 

Galatasaray Beşiktaş derbisine yetişebilecek mi? Aslan İspanya'da mahsur kaldı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...