Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? Açıklamalar peş peşe geldi

Düzenleyen:
Galatasaray-Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? Açıklamalar peş peşe geldi

SPOR Haberleri

Pazartesi günü oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi ile ilgili Galatasaray'ın erteleme talebinde bulunacağı konuşulurken, Beşiktaş'ın ise derbinin oynanmasından yana olduğu belirtiliyor.

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında 14 Mart Pazartesi günü, Galatasaray evinde Beşiktaş'ı konuk edecek. Galatasaray yönetiminin, Barcelona deplasmanı sonrası hava muhalefeti nedeniyle İspanya'dan İstanbul'a dönememesi ve rotasını İzmir'e çevirmesi sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'ndan erteleme talebinde bulunacağı iddia edildi.

EMRE KOCADAĞ: BİZ DE SIKIŞIK FİKSTÜRLERDEN ÇIKTIK

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ, erteleme iddialarına ilişkin A Spor'a açıklamalarda bulundu. "Biz de ülkemizi temsil ederken hem bu sezon hem de önceki sezonlar çok sıkışık fikstürlerden çıktık" diyen Kocadağ, "Avrupa deplasmanından 2-3 gün sonra kendi ligimizde İstanbul dışında maçlar oynadık. Ertelemeyle alakalı bize gelen hiçbir talep ya da bilgi yok. Pazartesi akşamı eğer hava muhalefeti olmazsa, çıkıp maçımızı oynayacağız. Bu konuda tavrımız net" dedi.

"KENDİMİZ İÇİN DEĞİL, TÜRK FUTBOLU İÇİN İSTİYORUZ"

Beyaz TV'ye konuşan Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı ise erteleme konusuyla ilgili şunları söyledi: "Erteleme konusunu Beşiktaş ile de konuşacağız. Onlar istemezse yapabileceğimiz bir şey yok. Çıkar aslanlar gibi oynarız. Biz bu ertelemeyi sadece kendimiz için değil, Türk futbolu için istiyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...