Eski hakem Deniz Çoban'dan gündemi sarsacak paylaşım! Depreme hazır olun...

Düzenleyen:
Eski hakem Deniz Çoban'dan gündemi sarsacak paylaşım! Depreme hazır olun...

SPOR Haberleri

13 hakemin görevden alınmasının ardından Türk futbolunda kaoslar başladı. 13 hakemle ilgili birçok iddia ortaya atılırken yayıncı kuruluş yorumcularından eski hakem Deniz Çoban, sosyal medya hesabından Depreme hazır olun" paylaşımında bulundu. Çoban'ın bu ilginç paylaşımı ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

MHK'nın 13 hakemi görevden alması Türk futbolunda adeta kaos havası oluşturdu. Özellikle Mete Kalkavan'ın sezon sonuna kadar görev almak istemediğini söylemesinin ardından  Halil Umut Meler ve Arda Kardeşler de bu haftaki maçlarda görev yapmayacaklarını belirtti. 

KULÜPLER BİRLİĞİ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI 

MHK'nın aldığı karar sonrası dün Kulüpler Birliği olağanüstü toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrası kulüpler ikiye bölünürken, hakem camiasından peş peşe açıklamalar geldi.  Ahmet Çakar'ın olay paylaşımlarının ardından son olarak Deniz Çoban'dan da dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 

Eski hakem Deniz Çoban'dan gündemi sarsacak paylaşım! Depreme hazır olun...

“DEPREME HAZIR OLUN” 

Eski hakem ve yorumcu Deniz Çoban, çok konuşulan bir paylaşıma imza attı. Çoban, sosyal medya hesabından "Depreme hazır olun"  diyerek futbolseverlere seslendi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...