İmzayı attı: TFF 2. Lig'de Ümit Karan sürprizi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İmzayı attı: TFF 2. Lig'de Ümit Karan sürprizi

SPOR Haberleri  / İHA

Eski milli futbolcu ve Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden olan Ümit Karan, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Uşakspor ile teknik direktörlük için anlaşma sağladı.

Son 4 maçta 3 mağlubiyet alan ve kötü gidişe son vermek için Veli Özdemir ile yollarını ayıran TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Uşakspor, teknik direktörü Ümit Karan ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

32 puanla 14'üncü sırada yer alan Uşakspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Uşakspor Futbol Kulübümüz, Teknik Direktörlük konusunda Ümit Karan ile 2022-2023 sezonu sonuna kadar 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Ümit Hocamıza görevlerinde başarılar diliyor, camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

İmzayı attı: TFF 2. Lig'de Ümit Karan sürprizi

2011'DE KRAMPONLARINI ASMIŞTI

Türk futbolunun ve Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden olan Ümit Karan, son olarak 2011 yılında Eskişehirspor'da forma giymiş ve kramponlarını asarak teknik adamlığa başlamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...