Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray tur peşinde! Barcelona karşı tüm planlar hazır

Düzenleyen:
Galatasaray tur peşinde! Barcelona karşı tüm planlar hazır

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu 2. maçında Galatasaray, Barcelona ile karşılaşacak. Turu geçmek isteyen Sarı-Kırmızılı ekip, Katalan devinin karşısında zorlu bir 90 dakika oynayacak. Taraftarından güç alarak galibiyet almak isteyen temsilcimiz, turu geçmek için tüm kozlarını sahaya sürecek.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi çeyrek finalinde bugün İspanyol devi Barcelona ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta deplasmanda 0-0 berabere kalan Sarı-Kırmızılı takım, taraftarının önünde turu geçmek istiyor. 

KARŞILAŞMA 20.45’TE BAŞLAYACAK 

NEF Stadı’nda oynanacak maç saat 20.45’te başlayacak. Mücadeleyi İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Alessandro Giallatini ve Fabiano Preti ise yardımcı hakem olarak görev alacak. . Maç, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

Zorlu mücadelede galip gelen takım ise adını çeyrek finale yazdıracak. Karşılaşmada gol çıkmazsa uzatmalara gidilecek. Bu bölümde de eşitlik bozulmazsa turu geçen takımı penaltılar belirleyecek.

Galatasaray tur peşinde! Barcelona karşı tüm planlar hazır

İKİ İSİM KADRODA YOK 

Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle Süper Lig’deki son 5 maç ve Barcelona ile deplasmanda yapılan ilk karşılaşmada forma giyemeyen Arda Turan, yine süre alamayacak. UEFA adı listesine yazılmayan Omar Elabdellaoui de mücadele edemeyecek.

ASLAN YENİLGİSİZ İLERLİYOR 

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’ne 3 Eleme Turu’ndan geçerek katılan Galatasaray, henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı-kırmızılı takım, turnuvadaki 11 maçta 5 galibiyet ve 6 beraberlik aldı. 3. Eleme Turu’nda St. Johnstone ile evinde 1-1 berabere kaldıktan sonra rakibini deplasmanda 4-2 yenen Galatasaray, play off’ta Randers’i 1-1 ve 2-1’lik skorlarla geçip gruplara kaldı. E Grubu’nda Marsilya, Lazio ve Lokomotiv Moskova ile eşleşen Aslan, 3’er galibiyet ve beraberlikle lider olarak son 16 turuna çıktı.

GÖZLER KEREM’İN ÜSTÜNDE OLACAK 

Barcelona ile karşılaşacak Galatasaray’da gözler yıldız oyuncuların üzerinde olacak. Bu sezon gösterdiği başarılı performansla birçok Avrupa devinin dikkatini çeken Kerem Aktürkoğlu, ön planda olacak isimlerin başında geliyor. Şimdiye kadar çıktığı 42 maçta 11 gol ve 9 asistlik performans sergileyen genç oyuncu, birçok kulübün gözlemcileri tarafından izlenecek. Marcao ve Nelsson da yakın takibe alınacak. Gözler ayrıca Mustafa Muhammed, Berkan Kutlu ve Sacha Boey gibi isimlerin üzerinde olacak.

Galatasaray tur peşinde! Barcelona karşı tüm planlar hazır

GALATASARAY-BARCELONA

STAT: Nef
SAAT: 20.45
YAYIN: EXXEN
HAKEM: Daniele Orsato
GALATASARAY: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Babel, Kerem, Muhammed
TEKNİK DİREKTÖR: Domenec Torrent
BARCELONA: Stegen, Dest, Araujo, Pique, Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Traore (Dembele), Torres, Depay
TEKNİK DİREKTÖR: Xavi Hernandez

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...