Barcelona Başkanı Laporta Burak Elmas’la birlikte Galatasaray Lisesi’ni ziyaret etti

Düzenleyen:
Barcelona Başkanı Laporta Burak Elmas’la birlikte Galatasaray Lisesi’ni ziyaret etti

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi’nde bu akşam saat 20.45’te Galatasaray ile Barcelona karşı karşıya gelecek. Kritik maç öncesinde Sarı-kırmızılı yönetim, Katalan devinin başkanı Joan Laporta ile İstanbul turuna çıktı. Bir mekana ziyarete giden Laporta’ya Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve yöneticiler ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç eşlik etti. Daha sonra tekneyle İstanbul Boğazı’nı turlayan kafile, Galatasaray Lisesi’ne giderek ziyarette bulundu. Barcelona başkanı Joan Laporta, ziyaret esnasında duyusal bir konuşma yaptı.

Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında temsilcimiz Galatasaray, evinde İspanyol devi Barcelona’yı ağırlayacak. Zorlu mücadele öncesi Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve yöneticileri, Barcelona Başkanı Joan Laporta ile İstanbul turu attı. Aynı zamanda ekipçe Galatasaray Lisesi’ne ziyarete gittiler. 

ALİ KOÇ DA EŞLİK ETTİ 

Gündüz saatlerinde bir mekana davet edilen Laporta'ya, Galatasaraylı Başkanı Burak Elmas, sarı kırmızılı yöneticiler, eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da eşlik etti.

Barcelona Başkanı Laporta Burak Elmas’la birlikte Galatasaray Lisesi’ni ziyaret etti

GALATASARAY LİSESİ’Nİ GEZDİ 

Tur sonrası Galatasaray Lisesi’ne giden Barcelona Başkanı Joan Laporta, Burak Elmas’ın eşliğinde Galatasaray Spor Kulübü'nün kurulduğu sınıf, kütüphane ve konferans salonu gezdi. 

Kulübün kuruluş hikayesinin başladığı sınıfı inceleyen Barcelona Başkanı Laporta, öğrencilerle kısa süreli sohbetler edip fotoğraf çektirdi. Burak Elmas ve lise müdürü Murat Develioğlu, Laporta'ya plaket hediye ederken Laporta da Burak Elmas'a plaket verdi. Laporta ve Burak Elmas, daha sonra Galatasaray Lisesi'nin karşısında bulunan Galatasaray Müzesi'ne geçti. İki başkan, müğze turunun ardından Galatasaray Lisesi ve Boğaz manzarası eşliğinde Türk kahvei içti.

Barcelona Başkanı Laporta Burak Elmas’la birlikte Galatasaray Lisesi’ni ziyaret etti

“LİSEMİZİ GEZMEK İSTEDİ” 

Laporta'nın ziyaretiyle ilgili konuşan Burak Elmas; Barselona'da konuşurken kendisine Galatasaray'ın tarihini anlatmıştık. O da lisemizi ziyaret etmek istedi. Kulübümüzün tarihini anlattık" dedi.

“DUYGUSAL ANLAR YAŞADIM” 

Laporta ise ziyeretten etkilendiğini belirterek, "Çok güzel bir mekan. Tarihi bir eğitim kurumundayız. Barselona'dayken Burak başkan bizim mottomuzu kullanıp 'Galatasaray bir kulüpten daha öte' demişti ve lise ile bağlarını anlatmıştı. Ben de gelip bu muhteşem mekanı görmek ve tarihini öğrenmek istedim. 15. yüzyıldan gelen bu eğitim kurumunu gördüm, kulüple bağlarını öğrendim. Duygusal anlar yaşadım, Galatasaray'ın bu okulda nasıl kurulduğunu öğrendim" şeklinde konuştu.

Barcelona Başkanı Laporta Burak Elmas’la birlikte Galatasaray Lisesi’ni ziyaret ettiBurak Elmas ve lise müdürü Murat Develioğlu, Laporta'ya plaket hediye ederken Laporta da Burak Elmas'a plaket verdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...