Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mesut Özil Arsenal'i sırtladı, Emirates ayakta alkışladı

Mesut Özil Arsenal'i sırtladı, Emirates ayakta alkışladı

SPOR Haberleri

Napoli karşısında harika bir performans göstererek taraftarının alkışını toplayan Mesut Özil'e, teknik direktörü Wenger'den de övgü dolu sözler geldi.

Napoli karşısında harika bir performans göstererek taraftarının alkışını toplayan Mesut Özil'e, teknik direktörü Arsene Wenger'den de övgü dolu sözler geldi. Basın toplantısında Türk asıllı Alman futbolcunun oyununa vurgu yapan deneyimli çalıştırıcı, Özil'i göklere çıkardı.Mesut'un ilk yarı sıradışı bir oyun ortaya koyduğunu ifade eden Fransız teknik adam, "Harika bir oyuncuda olması gereken tüm özellikler onda var. Takım oyunu, kalite, pas, şut... Orada oturup oyununun keyfini çıkarın. Onu Madrid'de iken de çok beğeniyordum" diye konuştu.Mesut Özil'e sahip oldukları için kendilerini şanslı saymaları gerektiğini ifade eden Wenger, "Takıma çok kısa sürede adapte oldu. Onun geldiği süre içinde de iyi işler başardık" şeklinde konuştu.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...