Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hagi Galatasaray'ı neden istemediğini açıkladı, 'Reddettim çünkü'

Hagi Galatasaray'ı neden istemediğini açıkladı, 'Reddettim çünkü'

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Fatih Terim'in görevden ayrılması sonrasında teklif aldığını söyleyen Hagi, zamanlama nedeniyle kabul etmediğini söyledi.

Galatasaray'da Fatih Terim'in görevden ayrılması sonrasında gündeme geldiği menajeri Ioan Becali'nin açıklamaları ile ortaya çıkan kulübün efsanelerinden Gheorghe Hagi, Rumen basınına yaptığı açıklamalarda teklif aldığını doğruladı.Sarı-kırmızılıların teklifinin sezon devam ederken geldiği için reddettiğini söyleyen Hagi, "Teklifi reddettim ve Galatasaray'a iyi bir zamanlama olmadığını söyledim, çünkü yola çıkılmıştı bile. Bana göre sezonun başında göreve gelmem normal olurdu. Başlamış bir projede görev alamazdım." dedi.Romanya'da akademi çalışmasının devam etmesinin de kararında etkili olduğunu belirten Rumen efsanesi, "Şu anda bir proje üzerinde çalışıyorum. Benim gerçekten gitmek isteyeceğim 2 takım vardı; biri Galatasaray, biri de milli takım. Ancak yarı yolda almak istemedim, hem de böyle bir zamanda. Evime geri dönmek için bir teklif olsa da, zamanlama yanlıştı." ifadelerini kullandı.Georghe Hagi, Galatasaray'da futbolculuk dönemi sona erdikten sonra 2 kez teknik direktörlük deneyimi yaşamış, ancak çok da başarılı olamamıştı.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...