Tüm Türkiye çıldırdı! Kuntz A Milli Takımı varlık içinde yokluk çektirdi

Düzenleyen:
Tüm Türkiye çıldırdı! Kuntz A Milli Takımı varlık içinde yokluk çektirdi

SPOR Haberleri

Dün akşam A Milli Takım Portekiz’e 3-1 mağlup oldu. Portekiz karşısında aldığı mağlubiyetle elenen milli takımda Stefan Kuntz'un tercihleri herkesi çıldırttı. Sol bekler Umut Bozok ve Rıdvan Yılmaz'ı kadro dışı bırakan Kuntz, elindeki tek sol beki Caner'i de oyuna almadı. Onun yerine Galatasaray’ın orta saha oyuncusu Berkan'ı daha önce hiç oynamadığı sol bekte görevlendirdi. Alman hocanın bu hamlesine ise tepkiler üst üste geldi.

Dün akşam deplasmanda Portekiz’e 3-1 kaybeden A Milli Futbol Takımı, elindeki büyük şansı adeta geri tepti. Alman teknik direktör Stefan Kuntz'un kadro tercihleri ise yorumcuları çıldırttı. Futbolseverlerden de tepkiler art arda geldi. 

KENDİNİ ZOR DURUMA SOKTU 

A Milli Takım’ın iki sol beki Rıdvan Yılmaz ve Umut Meraş, Portekiz maçı öncesi kadro dışı bırakıldı. Elde ise tek sol bek Caner Erkin kaldı. Caner’inde maçta süre almaması dikkat çekti. 

İLK DEFA BU MEVKİDE OYNADI 

Karşılaşmaya 5’li defansla çıkan Kuntz, sol bekte Galatasaray'ın orta sahası Berkan'ı oynattı. Berkan’ın ise daha önce hiç oynamadığı sol bekte oynaması hataları peş peşe getirdi. 

Tüm Türkiye çıldırdı! Kuntz A Milli Takımı varlık içinde yokluk çektirdi

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ 

Özellikle Beşiktaşlı taraftarlar, kendi futbolcuları Rıdvan ve Umut'a yapılanın adaletsizlik olduğunu düşünüyor. Bu konuda sosyal medyada yapılan tepki paylaşımlarının sayısı hayli fazla.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...