Felipe Melo, Fatih Terim ve ekibini unutmadı

Felipe Melo, Fatih Terim ve ekibini unutmadı

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Felipe Melo, "Bu maçtaki puanımızı Fatih Terim başta olmak üzere Hasan Şaş ve Ümit Davala'ya armağan ediyorum" dedi.

GalatasaraylıFelipe Melo, Juventus karşısında alınan bir puanı Fatih Terim,Ümit Davala ve Hasan Şaş'a armağan etti, "Tanrıya şükürler olsun, önemli bir puan aldık. Nerede, kime karşı oynarsanız oynayın, Şampiyonlar Ligi'nde her maç zordur. Gruptan çıkmak istiyorsak buradan puan çıkarmamız gerekiyordu ve bunu başardık."
"İkinci yarıda Tevez'le gergin anlar yaşadınız. Bir diyalog yaşandı mı?" sorusu karşısında ise, "Tevez saygı duyduğum bir oyuncu. Güney Amerika'da 20 yaş altı turnuvalardan beri tanıdığım bir isim. Saha dışında çok sempatik biri, ama iş futbol sahasına gelince insanın karakteri değişebiliyor. Aramızda diyaloglar oldu, fakat bunlar oyun içinde normal şeyler." ifadelerini kullandı.
Melo ayrıca "Bu maçtaki puanımızı Fatih Terim başta olmak üzere Hasan Şaş ve Ümit Davala'ya armağan ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...