Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

A Milli Takım'ın yeni kaptanı belli oldu

Düzenleyen:
A Milli Takım'ın yeni kaptanı belli oldu

SPOR Haberleri

A Milli Takım'da Burak Yılmaz'ın ayrılığının ardından yeni kaptan Hakan Çalhanoğlu oldu.

Dünya Kupası maçları kapsamında deplasmanda Portekiz'le bir araya gelen ve 3-1 mağlup biten maçta, penaltı vuruşunu kaçıran Burak Yılmaz, A Milli Takım'ı bıraktığını açıklamıştı. Yılmaz'ın ardından yeni kaptanın kim olacağı merak edilirken, belirsizlik son buldu. Burak Yılmaz sonrası A Milli Takım'ın yeni kaptanı Hakan Çalhanoğlu oldu.

A Milli Takım'ın yeni kaptanı belli olduÇalhanoğlu, " İnanın Burak ağabeyin üzüntüsünü kimse hissedemez." sözleriyle eski kaptanına destek verdi.

"GÖREV ARTIK BENİM ÜSTÜMDE"

A Milli Futbol Takımı ile İtalya milli takımı arasında oynanacak özel karşılaşma öncesinde, A Milli Futbol Takımının teknik direktörü Stefan Kuntz (sağda) ve takım futbolcusu Hakan Çalhanoğlu (solda) karşılaşmanın oynanacağı Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi. Toplantıda Burak Yılmaz'ın milli takımı bırakmasıyla kaptanlığa yükselmesi hakkında açıklamalarda bulunan Çalhanoğlu, "Kaptanlık sorumluluğunun farkındayım. 2013'ten beri bu takımdayım. Zaman çabuk geçiyor. Emre ağabey, Arda ağabey ve son olarak Burak ağabeyin taşıdığı görev artık benim üstümde. Konya halkı bize hep iyi gelmiştir. Fransa ve İzlanda gibi önemli zaferler elde etmiştik. İnşallah yarın da iyi bir maç sergileriz." dedi.

"BURAK AĞABEY BU TAKIM İÇİN ÇOK ÇABA GÖSTERDİ"

Portekiz maçı sonrası yaşanan üzüntüyü anlatan Milli futbolcu, "Portekiz maçından sonra herkes çok üzgündü. İnanın Burak ağabeyin üzüntüsünü kimse hissedemez. Biz takım olarak onu ayağa kaldırmaya çalıştık. Bu takım için çok hizmet gösterdi ve bizi her zaman sahiplendi. Hiçbir zaman buraya gelmemek için bahane bulmadı. Ona teşekkür ediyorum. Benim için çok yürekli bir insan." ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...