A Milli Takım, İtalya'ya 3-2 yenildi

Düzenleyen:
A Milli Takım, İtalya'ya 3-2 yenildi

SPOR Haberleri

A Milli Takım, hazırlık karşılaşmasında Konya'da son Avrupa şampiyonu İtalya'yı ağırladı. Mücadele İtalya'nın 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

A Milli Takımımız, hazırlık maçında son Avrupa Şampiyonu İtalya'yı ağırladı. Mücadeleye hızlı başlayan A Milli Takım'ın gollerini 4. dakikada Cengiz Ünder ve 83. dakikada Serdar Dursun kaydetti. İtalya'nın golleri ise 35. dakikada Bryan Cristante, 39. dakikada ve 70. dakikada Giacomo Raspadori'den geldi.

KUNTZ'TAN 5 DEĞİŞİKLİK

A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Stefan Kuntz, son oynanan Portekiz karşılaşmasına göre ilk 11'de 5 değişikliğe gitti.Ay-yıldızlı ekibin 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde son oynadığı Portekiz maçında ilk 11'de sahaya çıkan Uğurcan Çakır, Zeki Çelik, Orkun Kökçü, Berkan Kutlu ve Burak Yılmaz'ın yerine bu mücadelede, Altay Bayındır, Mert Müldür, Dorukhan Toköz, Rıdvan Yılmaz ve Enes Ünal ilk 11'de yer aldı. Kuntz, İtalya karşısına; Altay Bayındır, Ozan Kabak, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Dorukhan Toköz, Hakan Çalhanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Cengiz Ünder, Kerem Aktürkoğlu ve Enes Ünal ilk 11'i ile çıktı. Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Almanya doğumlu oyuncu Salih Özcan aday kadroya dahil edildi. Salih, 62. dakikada Dorukhan'ın yerine oyuna dahil olarak ilk kez A Milli Takım formasını giydi.

A MİLLİ TAKIM'DA SAKATLIK

A Milli Takım'da Ozak Kabak, 9. dakikada sakatlandı ve kenara geldi. Ozan'ın yerine ise Kaan Ayhan oyuna dahil oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...