Acun Ilıcalı devreye girdi! Mesut Özil Hull City’e transfer oluyor

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı devreye girdi! Mesut Özil Hull City’e transfer oluyor

SPOR Haberleri

Ligde üst üste mağlubiyetler alan İngiltere Championship ekibi Hull City'i çareyi Fenerbahçe’de buldu. Acun Ilıcalı’nın yeni sezon kadrosunu şimdiden planlamaya başladı. Çıkan haberlere göre, Ilıcalı’nın Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Mesut Özil’i transfer edeceği öne sürüldü. Çıkan haberlere üzerine Mesut Özil’den her hangi bir açıklama gelmedi.

Fenerbahçe’de sürpriz şekilde kadro dışı bırakılan Mesut Özil’in yen adresi belli oldu. Sahibi olduğu Hull City’i güçlendirmek isteyen Acun Ilıcalı’nın dünya starını transfer edeceği iddia edildi. 

MESUT ÖZİL’İN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU 

Ajansspor'un Teamtalk sitesinden aktardığı habere göre, Acun Ilıcalı’nın Mesut Özil’in Fenerbahçe’den ayrılması durumda hamle yapacağı belirtildi. Öte yandan Özil ve Ilıcalı’nın yakın arkadaşlığı ise dikkat çekti.

Acun Ilıcalı devreye girdi! Mesut Özil Hull City’e transfer oluyor

“İYİ TRANSFER YAPACAĞIZ” 

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak istediğini belirten Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde transfer durumuyla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve, "İyi transferler yapmak zorundayız ve bütçeyle ilgili problemimiz yok. Ancak büyük para harcayacağımız şey golcü transferi olacak" ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...