Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samet Aybaba 'Bir kaç maç kazanmayla işin sonu gelmez'

/ Kaynak: CHA
Samet Aybaba 'Bir kaç maç kazanmayla işin sonu gelmez'

SPOR Haberleri  / CHA

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, istikrarlı bir takım haline gelebilmek için birkaç maç daha kazanmaları gerektiğini söyledi.

Antrenman öncesi basın toplantısı yapan ve haftayı değerlendiren Teknik Direktör Samet Aybaba, rakipleri Çaykur Rizespor'un lige çok iyi başladığını oynadığı futbolla da rakip takımın göz kamaştırdığını ifade etti. Rizespor'un ligdeki sıralamadaki yerinin de bu durumu yansıttığını kaydeden Aybaba, "Lige en iyi yerlerde başlayan futbol takımlarından bir tanesi. Zor bir deplasman haline geldi. Çalışmalarımız iyi geçiyor. Rize'ye gidip puan alıp dönmek istiyoruz. Çok iyi bir maç olacak." dedi. Beşiktaş karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetin kendisine ve oyuncularına çok iyi bir moral olduğunun altını çizen başarılı çalıştırıcı, ihtiyaçları olan galibiyeti siyah-beyazlı takıma karşı aldıklarını, oyuncularının bu galibiyetle daha istekli ve daha arzulu hale geldiğini açıkladı. Aybaba, "Oyuncularımıza bir maç kazanmayla bu işin sonunun gelmeyeceğini istikrarlı takım haline gelmek için birkaç seri maç kazanmamız gerektiğini söyledim." diye konuştu. Bir gazetecinin "Oyuncularınız dört büyük takımlara karşı daha iyi mi konsantre oluyor ?" sorusuna ise tecrübeli teknik adam, şu şekilde cevap verdi: "Oyuncu büyük maçlara daha iyi konsantre oluyor. Antep ve Eskişehirspor maçında daha iyi oynadık. Ama şans faktörü de çok önemli. Bu maçları kazansaydık daha farklı şeyleri konuşuyor olabilirdik. Birkaç hafta sonra ligin bir noktaya oturacağını düşünüyorum." Basın toplantısının ardından antrenmana inen Aybaba, kenarda oyuncularıyla mini bir toplantı yaptıktan sonra takımının başında çalışmayı izledi. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlanan idman kondisyon, pas ve şut çalışmasıyla sona erdi. nbsp;

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...