Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

LeBron James'in Fenerbahçe paylaşımı sosyal medyayı yıktı: Oyunu domine etti

Düzenleyen:
LeBron James'in Fenerbahçe paylaşımı sosyal medyayı yıktı: Oyunu domine etti

SPOR Haberleri

FIBA Euroleague Woman'da büyük bir başarı elde ederek finale çıkan temsilcimiz Fenerbahçe Safiport'un zaferi dünyada büyük ses getirdi. Dünyaca ünlü NBA yıldızı LeBron James, Fenerbahçeli basketbolcu Kayla McBride'ı da etiketleyerek paylaşım yaptı, sosyal medya adeta yıkıldı.

Kadın basketbolunda Avrupa'daki güçlü temsilcimiz Fenerbahçe Safiport, FIBA Euroleague Kadınlar Final Four'unda Çekya ekibi USK Prag ile İstanbul'da karşılaştı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmadan 83-74 galip ayrılan sarı lacivertliler finale yükseldi.

"KAYLA OYUNU DOMİNE ETTİ"

Fenerbahçe'nin elde ettiği büyük başarı dünyada da yankı uyandırırken, dünyanın en çok tanınan basketbolcularından olan LeBron James de sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Kayla McBride'ın yer aldığı bir videoyu paylaşan LeBron James, paylaşımında alev emojisi kullandı. Lakers'ın dünyaca ünlü yıldızı LeBron, "Yanıyor! Kayla oyunu domine etti, çok sert!" notunu düştü. LeBron'un paylaşımına Fenerbahçeliler yorum yağdırdı.

İşte James'in o paylaşımı:

LeBron James'in Fenerbahçe paylaşımı sosyal medyayı yıktı: Oyunu domine etti

"51 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR"

BeIN Sports Basketbol Yayınları Müdürü İsmail Şenol, LeBron James'in söz konusu paylaşımı için "51 milyon takipçisi olan LeBron James, EuroLeague finaline kalan Fenerbahçe kadın basketbol takımını paylaştı. Paylaştığı tweet'te Fenerbahçe taraftarı için "EuroLeague kadınlar tarihinin en iyi atmosferi" yazıyor. Paranın satın alabileceği bir şey değil bu. Acayip bir tanıtım" ifadelerini kullandı.

NBA'den pek çok isim de bu zaferi kutladı.

LeBron James'in Fenerbahçe paylaşımı sosyal medyayı yıktı: Oyunu domine ettiPAZAR GÜNÜ FİNAL

Fenerbahçe, pazar günü Sopron Basket'i mağlup etmesi durumunda tarihinde ilk kez Avrupa'nın en büyük kupasını kaldıracak.

Avrupa'da kadın basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'in şampiyonluk maçı, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda saat 17.00'de başlayacak.

ZVVZ USK Prag ile Perfumerias Avenida ise saat 14.00'te üçüncülük maçında karşılaşacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...