Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe’de derin bir sessizlik! Derbide Galatasaray bir ilki başarmaya çalışacak

Düzenleyen:
Fenerbahçe’de derin bir sessizlik! Derbide Galatasaray bir ilki başarmaya çalışacak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe ile Galatasaray yarın saat 8:30’ta Kadıköy’de karşı karşıya gelecek. Kritik derbi öncesi iki takımda son hazırlıklarını tamamlamış durumda. Sarı-Kırmızılı takım ise Kadıköy’deki son 3 maçta yenilgi yüzü görmedi. Üst süte 2 galibiyet alarak evine dönen Aslan, yarın yine galibiyet için sahaya çıkacak. Eğer Galatasaray kazanırsa lig tarihinde bir ilk gerçekleşmiş olacak.

Galatasaray’ın Kadıköy’deki 20 yıllık galibiyet hasreti, yerini yenilmezlik serisine bıraktı. Ama bu kez kazanamayan Fenerbahçe tarafı. Eğer yarın bir kez daha Galatasaray kazanırsa üst üste 3. galibiyet olacak. 

LİG TARİHİNDE BİR İLK 

Sarı-Kırmızılı ekip, yarın akşamki derbiyi kazanırsa lig tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş olacak. Süper Lig'de son 4 sezondur Fenerbahçe'ye Kadıköy'de mağlup olmayan Cim-Bom, son iki sezondur Ülker Stadı'ndan galibiyetle ayrılıyor.

Fenerbahçe’de derin bir sessizlik! Derbide Galatasaray bir ilki başarmaya çalışacakGalatasaray bir ilki gerçekleştirecek.

33 YIL SONRA REKOR 

Tam 33 yıl sonra Kadıköy’de 2’de 2 yapan Galatasaray, yarınki maçı da kazanırsa lig tarihinde Fenerbahçe'yi kendi evinde üst üste 3 defa yenen ilk takım olacak. 

Fenerbahçe’de derin bir sessizlik! Derbide Galatasaray bir ilki başarmaya çalışacak

GALATASARAY KADIKÖY’DE YENİLMİYOR 

Galatasaray, Kadıköy'de son olarak 20 Kasım 2016'daki maçta 2-0'lık skorla mağlup olmuştu. Sonraki iki derbi berabere sonuçlanırken, son iki maçta yüzü gülen taraf Galatasaray'dı. Geçen sezonki karşılaşmayı Aslan, Mostafa Mohamed'in golüyle 1-0 kazanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...