Son dakika: Süper Lig’de küme düşen ilk takım Yeni Malatyaspor oldu!

Düzenleyen:
Son dakika: Süper Lig’de küme düşen ilk takım Yeni Malatyaspor oldu!

SPOR Haberleri

Süper Lig’in bitimine 6 hafta kala küme düşen ilk takım belli oldu. Kendi sahasında Giresunspor’u ağırlayan Yeni Malatyaspor 1-0 mağlup olarak bitime 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşti.

Süper Lig’in 32. haftasında Giresunspor ile karşılaşan Yeni Malatyaspor, 1-0 mağlup oldu. Malatyaspor aldığı yenilgi ile ligin bitimine 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşti. 

RAHAT BİR NEFES ALDI 

Kümede kalma mücadelesi veren GZT Giresunspor ise Malatya galibiyeti ile nefes aldı. Traore'nin 23. dakikada attığı golle galibiyete uzanan Giresunspor, puanını 39'a yükseltti. Malatyaspor ile 20 puanla lige veda etti.

Son dakika: Süper Lig’de küme düşen ilk takım Yeni Malatyaspor oldu!

BAŞKAN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ 

20 puanla son sırada kalan Yeni Malatyaspor, Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu. Başkan Adil Gevrek hafta içi istifa etmişti. Takım kaptanları Adem Büyük ve Sadık Çiftpınar da Malatyaspor'la mukavelesini feshetmişti.

Son dakika: Süper Lig’de küme düşen ilk takım Yeni Malatyaspor oldu!Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...