Acun Ilıcalı yeşil sahalara indi! Hull City taraftarı hayranlıkla izledi

Düzenleyen:
Acun Ilıcalı yeşil sahalara indi! Hull City taraftarı hayranlıkla izledi

SPOR Haberleri

İngiltere ekiplerinden Hull City’i satın alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, takımıyla beraber zaman geçirmeye devam ediyor. Yeşil sahalara inen Ilıcalı, futbolcularıyla birlikte maç yaptı. Gösterdiği performansla alkış toplayan Ilıcalı, futbolcularıyla neşeli anlar yaşadı.

İnişli çıkışlı bir süreçten geçen Hull City’de başkan Acun Ilıcalı, futbolcularıyla birlikte yeşil sahalara indi. Futbolcularıyla birlikte vakit geçiren Ilıcalı, takımın son haftalarda aldığı kötü sonuçları unutturmak istiyor. 

FUTBOLCULARI İLE MAÇ YAPTI 

Aldığı mağlubiyetlerle dikkat çeken Hull City’de gözler Acun Ilıcalı’ya çevrildi. Takımca yeni bir sürece girdiklerini belirten Ilıcalı, başarı için zaman gerektiğini vurgulamıştı. Ünlü televizyoncu son olarak yeşil sahaya inerek futbolcuları ile maç yaptı. 

Acun Ilıcalı yeşil sahalara indi! Hull City taraftarı hayranlıkla izledi

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKTİ 

Futbola ilgiliyle bilenen Acun Ilıcalı’nın futbolcuları karşısında gösterdiği iyi performans ise dikkat çekti. Yapılan maç ise kulübün resmi hesabından paylaşıldı. 

Acun Ilıcalı yeşil sahalara indi! Hull City taraftarı hayranlıkla izlediPerformansıyla futbolculardan alkış topladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...