Antalyaspor’dan Galatasaray’ın ‘Nuri Şahin’ iddialarına sert cevap: Etik dışı bir yöntem

Düzenleyen:
Antalyaspor’dan Galatasaray’ın ‘Nuri Şahin’ iddialarına sert cevap: Etik dışı bir yöntem

SPOR Haberleri

Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk’ün "Hoca adaylarımız Nuri Şahin ve Okan Buruk" açıklamalarına Antalyaspor’dan cevap geldi. Resmi sitesinden paylaşım yapan Akdeniz ekibi, "Hiçbir değerimizin seçim malzemesi olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz" açıklamalarında bulundu. Antalyaspor’un paylaşımı ise gündem oldu.

Galatasaray başkan adaylarından Metin Öztürk’ün Nuri Şahin çıkışına Antalyaspor’dan çok sert tepki geldi. Akdeniz ekibinin resmi sitesinden yapılan açıklamada, Metin Öztürk ve Galatasaray’a gönderme yapıldı. 

İşte Antalyaspor tarafından yapılan açıklama; 

“SEÇİM MALZEMESİ YAPTIRMAYACAĞIZ” 

"Nuri Şahin ile aramızda 5 yıllık sözleşme mevcuttur. Vizyonumuz Nuri Şahin ile kulübün geleceğini de inşa etmektir. Metin Öztürk'ün ifadeleri, spor etiğinin tamamen dışında bir açıklamadır. Hiçbir değerimizin başka bir kulüp tarafından seçim malzemesi olarak kullanılmasına müsaade etmeyeceğiz.

Antalyaspor’dan Galatasaray’ın ‘Nuri Şahin’ iddialarına sert cevap: Etik dışı bir yöntemAntalyaspor tarafından yapılan açıklama.

“SPOR ETİĞİNİN TAMAMEN DIŞINDA” 

Galatasaray'ın başkan namzeti Metin Öztürk'ün "Sezon sonunda Nuri Şahin ile görüşürüz" ifadeleri, spor etiğinin tamamen dışında bir açıklamadır.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...