Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı mı oluyor? Çarpıcı iddia...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı mı oluyor? Çarpıcı iddia...

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türk futbolunun deneyimli teknik direktörlerinden Şenol Güneş'in Türkiye Futbol Federasyonu'nun başına geçmek için çalışmalara başladığı iddia edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı kim olacak?

Nihat Özdemir'in istifasının ardından gözler TFF başkan adaylarına çevrildi. Şimdiye kadar resmen adaylığını açıklayan çıkmadı. Ümit Özat'a göre adaylardan biri Şenol Güneş...

Radyospor'a konuşan Özat, "TFF'nin yeni başkanı Şenol Güneş olabilir. Bu bir tahmin değil, bilgidir. Siyasiler de Şenol Güneş'i istiyor" dedi.

Beşiktaş'ta üst üste 2 şampiyonluk yaşadıktan sonra A Milli Takım'ın başına geçen tecrübeli teknik direktör, 2022 Dünya Kupası elemelerindeki başarısızlık nedeniyle görevinden istifa etmişti. Şenol Güneş'in ismi bir ara yeniden Beşiktaş'la anılsa da anlaşma sağlanamamıştı.

MUSTAFA DENİZLİ'DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

TFF başkanlığı için ismi geçen diğer teknik direktörler ise Fatih Terim ile Mustafa Denizli... Terim'in "siyasiler" tarafından istenmediği iddia edilmişti. Denizli ise "Böyle bir görev için adımın geçmesi onur verici. Ancak ben talip değilim. Tüm kulüplerin bu yönde bir isteği olursa ve bana ihtiyaç varsa görevden kaçmam" demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...