Ümit Özat'tan ağır suçlama: 'FETÖ'nün mimarları diyerek' iki fenerbahçeli ismi hedef gösterdi

Düzenleyen: / Kaynak: haberler.com
Ümit Özat'tan ağır suçlama: 'FETÖ'nün mimarları diyerek' iki fenerbahçeli ismi hedef gösterdi

SPOR Haberleri  / haberler.com

Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat, Emre Belözoğlu ve Uğur Tütüneker'e "FÖTÜ'cü" suçlamasında bulunarak örgütün mimarları olduklarını iddia etti.

Esmi milli futbolcu ve Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat, bir YouTube kanalında yaptığı açıklamlarla spor gündemine bomba gibi düştü. Özat, Emre Belözoğlu ve Uğur Tütüneker için çarpıcı iddialarda bulundu. 2 isme büyük bir suçlama yönelten Özat yaptığı açıklamada, "Bunlar FETÖ'nün mimarı. Uğur ile Emre mucidi." ifadelerini kullandı.

"KİMİN AKLANIP AKLANMADIĞINI BİLİYORSAN AÇIKLA"

YouTube'da yayın yapan 3F Spor kanalına açıklamalarda bulunan Ümit Özat, Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ın " Fetö'cü hakemleri temizleyin" çağrısına çok sert tepki gösterdi. Sancak'a "Uğur Tütüneker ile neden çalıştın" derken, Tütüneker ve Emre Belözoğlu'nu " Fetö'nün mimarları" olmakla suçladı.

Ümit Özat'tan ağır suçlama: 'FETÖ'nün mimarları diyerek' iki fenerbahçeli ismi hedef gösterdi

Ümit Özat yaptığı açıklamada, "Murat Sancak çıkmış Uğur Tütüneker Fetö'den aklandıktan sonra ben onu aldım diyor. Sen onu gel benim külahıma anlat. Uğur Tütüneker, Fetö'den aklandıysa Fetö'cü dediğin hakemlerin hepsi o zaman aklandı. Onlara niye söylüyorsun. Sen Uğur'la çalışıyorsun, diğeri Emre Belözoğlu ile çalışıyor. Ondan sonra ikinizde çıkıp diyorsunuz ki futbolda FETÖ var. Bunlar FETÖ'nün mimarı. Uğur ile Emre mucidi. Nereden biliyorsun aklandığını. Kimin aklanıp aklanmadığını biliyorsan çık açıkla." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: haberler.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...