Lewis Hamilton ile Serena Williams, Chelsea'yi satın almak için el ele verdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Lewis Hamilton ile Serena Williams, Chelsea'yi satın almak için el ele verdi

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

7 kez Formula 1 şampiyonu olan Büyük Britanyalı pilot Lewis Hamilton ile 23 Grand Slam zaferi bulunan Amerikalı tenisçi Serena Williams, satışa çıkarılan Chelsea kulübünü satın almak için el ele verdi.

Premier League devi Chelsea'nin yeni patronu kim olacak?

İngiltere'nin Rusya'ya uyguladığı yaptırımlar çerçevesinde mal varlığına el konan ve Chelsea'den el çektirilen Rus milyarder Roman Abramovich'in müşterileri arasına spor dünyasının iki ünlü ismi girdi; Serena Williams ve Lewis Hamilton.

İngiliz Sky News, ikilinin Chelsea'ye 20 milyon sterlinlik yatırım yapacağını iddia etti.

Haberde, Arsenal taraftarı olduğu vurgulanan Formula 1 efsanesi Hamilton'ın teklif için 10 milyon sterlin taahhüt ettiği, Amerikalı tenis efsanesi Serena Williams'ın da eşit değerde bir diğer teklif verdiği belirtildi.

 

DİĞER İKİ TALİP DE AMERİKALI

Chelsea'yi satın almak için resmi tekliflerini ileten diğer iki isim; beysbol takımı Los Angeles Dodgers'ın sahibi Todd Boehly ve NBA devi Boston Celtics'in sahibi Stephen Pagliuca.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...