Trabzonspor'u karıştıran iddia; Anthony Nwakaeme, Fenerbahçe ile anlaştı!

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Trabzonspor'u karıştıran iddia; Anthony Nwakaeme, Fenerbahçe ile anlaştı!

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Trabzonspor'la bir türlü sözleşme uzatmayan Anthony Nwakaeme'nin meğer Fenerbahçe ile görüştüğü ortaya çıktı... Nijeryalı yıldızın ezeli rakibe transferi gündemde...

Nwakaeme, Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor?

Deneyimli Fenerbahçe muhabiri Aygün Özipek, Ajansspor'daki haberinde Bordo-Mavili taraftarları üzecek bir iddiada bulundu. Trabzonspor'la sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan ve henüz sözleşme uzatmaya yanaşmayan Nijeryalı yıldızın ezeli rakiple masaya oturduğu ortaya çıktı. Haberde, "Fenerbahçe’ye önerilen Anthony Nwakaeme'ye yönetimin 1.5 milyon euro imza parası ve 2 milyon 750 bin eurodan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği ve prensipte anlaşma sağlandığı öğrenildi" ifadeleri yer aldı.

NWAKAEME SÖZLEŞME UZATMIYOR

2018 yazında Şota Arveladze'nin önerisiyle İsrail'in Hapoel Beer Sheva takımından transfer edilen Anthony Nwakaeme, özellikle son 2 sezondur gösterdiği performansla Süper Lig'in en değerli oyuncuları arasına girmişti. 33 yaşındaki forvet bu sezon 27 Süper Lig maçında 11 gol, 10 asistlik skor katkısı sağlayarak şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.,

Trabzonspor'la 2019'da 2 yıllık yeni sözleşme imzalayan yıldız isim Trabzonspor'dan yılda 1.5 milyon euro kazanıyor. Bordo-Mavililer'e yakın kaynaklar, Nwakaeme’nin İngiliz menajerinin senelik 3 milyon Euro ve sözleşme süresi olarak da 3 yılda ısrar ettiği bilgisini paylaştı.

MAAŞ ÜST LİMİTİ HAMSİK'TE

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, takımdaki maaş üst limitini 1.5 milyon euro olarak belirlemişti. Karadeniz Fırtınası'nda en yükse maaş 1.5 milyon euro yıllık ücret + 700 bin euro imza parası alan Marek Hamsik'te... Milli kaleci Uğurcan Çakır'ın da 2.5 milyon eurodan aşağı imza atmaya yanaşmaması nedeniyle Avrupa'ya satışına yeşil ışık yakılmıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...