Michy Batshuai'ye Premier League'den beş kulüp birden talip oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Michy Batshuai'ye Premier League'den beş kulüp birden talip oldu

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Daha önce Premier League'de Chelsea ve Crystal Palace formaları da giyen Beşiktaş'ın kiralık golcüsü Michy Batshuayi'yi isteyen takımlar arasında Leeds United, Everton, Wolves, Southampton ve Brighton'ın yer alıyor.

Beşiktaş'ın sezon başında Chelsea'den kiraladığı Belçika santrfor Michy Batshuayi'ye Leeds United talip oldu.

Chelsea ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunan ve Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Valerien Ismael tarafından "kalsın" raporu verilen 28 yaşındaki santrforun, Premier League'e geri dönme ihtimali arttı. Leeds United kulübüne yakın İngiliz haber sitelerinde Batshuayi transferine yönelik her gün yeni bir haber çıkıyor.

Daha önce Premier League'de Crystal Palace forması da giyen Batshuayi'yi isteyen takımlar arasında Everton, Wolves, Southampton ve Brighton'ın da yer aldığı haberleştirildi. 

ÖNDER KARAVELİ DE BEĞENMİŞTİ

Kaçırdığı goller sosyal medyada attıklarından daha çok konuşulan Batman lakaplı futbolcu, bu sezon Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 28 maçta 14 gol, 5 asistlilk performans sergiledi. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol sevinci yaşayamayan Batshuayi, teknik direktör Sergen Yalçın'ın ardından göreve gelen Önder Karaveli tarafından basın önünde sık sık savunuldu.

Son olarak, yeni hoca Valerien Ismael de Belçikalı için yönetime "kalsın" raporu sundu.

Michy Batshuai'ye Premier League'den beş kulüp birden talip oldu

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...