Can Öncü Dünya Supersport Şampiyonası'nın Hollanda ayağında podyum yaptı

Düzenleyen:
Can Öncü Dünya Supersport Şampiyonası'nın Hollanda ayağında podyum yaptı

SPOR Haberleri

Milli motosikletçi Can Öncü, Dünya Supersport Şampiyonası'nın Hollanda ayağının ikinci yarışında üçüncü oldu. Red Bull KTM Tech3 takımı sporcusu Deniz Öncü ise pole pozisyonunda başladığı yarışı 5. sırada tamamladı.

Hollanda'da 4,542 kilometre uzunluğa sahip TT Assen Pisti'nde Kawasaki Puccetti takımıyla mücadele eden Can Öncü, çekişmeli geçen yarışı üçüncü sırada tamamladı. Dünya Supersport Şampiyonası takviminin ilk yarışına İspanya'da çıkan Can, bu yarışta da üçüncü sırayı almıştı.

Yarışta, Yamaha pilotu Dominique Aegerter birinci, bir diğer Yamaha pilotu Lorenzo Baldassarri ise ikinci oldu. Öte yandan MV Agusta Reparto Corse takımıyla mücadele eden Bahattin Sofuoğlu ise yarışı 10. sırada tamamladı.

Can Öncü Dünya Supersport Şampiyonası'nın Hollanda ayağında podyum yaptı

DENİZ ÖNCÜ PORTEKİZ'DE 4. OLDU

Red Bull KTM Tech3 takımı sporcusu milli motosikletçi Deniz Öncü, Portekiz'de düzenlenen Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) Dünya Moto3 Şampiyonası'nın beşinci ayağında, Portimao şehrinde yer alan 4,6 kilometre uzunluğa sahip Algarve pistinde mücadele etti.

Pole pozisyonundan start alan Deniz, yarışı dördüncü sırada bitirdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...