İstanbul'da şampiyon Anastasia Potapova... İki Rus tenisçi final oynadı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
İstanbul'da şampiyon Anastasia Potapova... İki Rus tenisçi final oynadı

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul Kadınlar Tenis Turnuvası tekler finalinde Anastasia Potapova şampiyon oldu. Rus raket Potapova, dünya 29 numarası ünlü tenisçi Veronika Kudermetova'yı mağlup etti.

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul Kadınlar Tenis Turnuvası Rus finaline sahne oldu. Dünya 122 numarası 21 yaşındaki Anastasia Potapova, dünya 29 numarası ünlü tenisçi Veronika Kudermetova'yı 6-3 ve 6-1'lik setlerle mağlup ederek kupaya uzandı.

25 yaşındaki Kudermetova bu yıl Dubai'de de finalde kaybetmişti. Potapova ise kariyerinin ilk WTA şampiyonluğunu İstanbul'da yaşamış oldu.

İstanbul'da şampiyon Anastasia Potapova... İki Rus tenisçi final oynadı

ÇİFTLERDE BOUZKOVA-TORMO ŞAMPİYON

TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul Kadınlar Tenis Turnuvası çiftler finalinde Marie Bouzkova-Sara Sorribes Tormo ikilisi, Natela Dzalamidze-Kamilla Rakhimova ikilisi ekibini 6-3, 6-4'lük setlerle yenerek şampiyon oldu.

Şampiyon olan çifte, kupalarını Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş verdi.

Törende konuşan Bouzkova, "Bu atmosferde oynamak çok güzel. Bizi izlemeye geldiğiniz için teşekkürler." dedi. Tormo ise organizatörlere ve seyircilere teşekkür etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...