Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçından Ukrayna'ya dev bağış

Düzenleyen: / Kaynak: AA/İHA
Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçından Ukrayna'ya dev bağış

SPOR Haberleri  / AA/İHA

Ukrayna'daki savaş mağdurlarına destek amacıyla Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk arasında oynanan özel maçtan yaklaşık olarak 2,5 milyon lira gelir elde edildiği açıklandı.

19 Nisan'da Ülker Stadı'nda oynanan ve tüm geliri Ukrayna'daki savaş mağdurlarına destek amacıyla kullanılacak olan Fenerbahçe-Shaktar Donetsk maçından elde edilen gelir açıklandı. Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 5 milyon Grivna yani yaklaşık 2.5 milyon TL gelir elde edildiğini duyurdu.

"BARIŞ İÇİN HER ZAMAN YAN YANA"

Rus ordusunun Ukrayna'ya düzenlediği saldırılarda mağdur olan insanlara yardım hedefiyle ve 'Barış İçin Futbol' sloganıyla oynanan Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçından elde edilen gelirin açıklandığı paylaşıma Fenerbahçe cevap verdi. Sarı lacivertlilerin sosyal medya hesabından, "Barış için her zaman yan yana" paylaşımını yapıldı.

Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçından Ukrayna'ya dev bağış
Fenerbahçe-Shakhtar Donetsk maçında Ukraynalı taraftarlar da tribünde yer aldı

FENERBAHÇE'DEN TEK GOLLÜ GALİBİYET

Fenerbahçe, "Ukrayna'da barış" temasına dikkati çekmek ve katkı sağlamak amacıyla başlatılan "Shakhtar Donetsk Global Tour" kapsamındaki özel maçta karşılaştığı Shakhtar Donetsk'i 1-0 yenmişti.

Kadıköy’de oynanan bu anlamlı maçın biletleri 50, 100 ve 200 TL’den satışa çıkmış ve toplam 11 bin 781 bilet satın alınmıştı. Öte yandan Fenerbahçe, bu maçta futbolcuların giydiği formaları açık artırma sitesinden satacak ve elde edilecek tüm gelir Ukrayna’daki mağdur insanların yararında kullanılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA/İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...