Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Giresunspor teknik direktör Hakan Keleş'le yola devam etmeye kararlı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Giresunspor teknik direktör Hakan Keleş'le yola devam etmeye kararlı

SPOR Haberleri  / AA

Giresunspor haberleri... Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, teknik direktör Hakan Keleş ile gelecek sezon da yola devam etmek istediklerini söyledi. Başarılı çalıştırıcı Yeşil-Beyazlılar'ı 44 yıl sonra Süper Lig'e çıkarıp ilk sezonunda hedefi tutturdu.

Süper Lig'in 35. haftasında cuma günü Adana Demirspor'u ağırlayacak olan Giresunspor'da ligde kalma hedefine ulaşmak için galibiyet yeterli olacak. 40 puanla 16. sırada yer alan Karadeniz ekibi, son 4 sıradaki rakiplerinden en yakınındaki Altay'a 10 puan fark atmış durumda...

Süper Lig'e bu sezon yükselen ve sezon başında küme düşme adaylarının başında gösterile Yeşil-Beyazlılar, teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde kısıtlı bütçeyle iyi bir sezon geçirdi. Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, bir galibiyet daha almaları halinde rakiplerin durumuna bakmaksızın ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyeceklerini söyledi.

Bulundukları konumdan memnun olduklarını dile getiren Önal, "İnşallah bu şekilde de ligi tamamlayacağız." ifadesini kullandı.

Önal, ligde 4 maç kaldığını anımsatarak, "Bir galibiyet daha alırsak rakiplerimizin durumuna bakmaksızın ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemiş oluyoruz. Bu hafta sonu Adana Demirspor, sonra da Altay ile karşılaşacağız. Bunlar almak istediğimiz maçlar. 6 puan hedefliyoruz. Diğer son 2 maç olmasa da olur." diye konuştu.

Yeşil-beyazlı ekibin Süper Lig'in en düşük bütçeli ekibi olduğunu kaydeden Önal, şöyle devam etti:

"44 yıl sonra yeniden mücadele ettiğimiz ligde kalma başarısını gösterecek olmaktan çok mutluyuz. Düşük bütçeyle mütevazı bir takım kuruldu ve büyük başarı elde ettik. Düşük bütçelerle oluşturulan takımların da başarıyı yakalayabileceğini gösterdik. Tabii daha iyi yerlerde, daha üst sıralarda olabilirdik."

Giresunspor teknik direktör Hakan Keleş'le yola devam etmeye kararlı

"HAKAN KELEŞ HOCAMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ"

Önal, teknik direktör Hakan Keleş ile sezonu tamamlayacaklarını ifade ederek, "Hakan hocamızdan çok memnunuz. Kendisi çok başarılı. Bunu bazı programlarda maalesef kabul etmiyorlar ama biz kendisinden çok memnunuz. Biz ne olursa olsun hocamızın arkasında durduk. Gelinen süreçte 'İyi ki böyle de yapmışız.' diyoruz." şeklinde konuştu.

Gelecek sezon kadro oluşumu için henüz bir planlama yapmadıklarını, önümüzdeki süreçte çalışmalara başlayacaklarını belirten Önal, kulübe mali destek sağlama adına sponsorluk görüşmeleri yapıldığını aktardı.

Halil İbrahim Önal, gelecek sezon ligde daha başarılı sonuçlar almak istediklerini vurgulayarak, "Daha farklı, profesyonel çalışmalar yürüteceğiz. Altyapıyı güçlendiriyoruz. Kadın futboluna yönelik düşüncelerimiz var." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...