İngiliz devi milli futbolcu için harekete geçti! Enes Ünal Liverpool yolcusu

Düzenleyen:
İngiliz devi milli futbolcu için harekete geçti! Enes Ünal Liverpool yolcusu

SPOR Haberleri

Bu sezon İspanya’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Enes Ünal, İngiliz devleri Manchester City ile Liverpool’un radarına girmiş durumda. Oynadıkları futbolla dünyada alkış toplayan Liverpool'da milli futbolcunun transferi ciddi anlamda gündem oldu. Ancak henüz resmi bir teklif bulunmamakta.

İngiltere Premier Lig’de Manchester City ile şampiyonluk yarışında olan Liverpool, İspanya’da performansıyla göz dolduran Enes Ünal için harekete geçti. Önümüzdeki sezon 2 forvet transferi yapacak olan Liverpool'da hedef Enes Ünal. 

2 FORVET TRANSFERİ OLACAK 

Önümüzdeki sezon Divock Origi ve Minamino'nun ayrılmasıyla kadroda boşluk açılacak. Liverpool'da transferin ilk hedefi Benfica'nın golcüsü Darwin Nunez.

İngiliz devi milli futbolcu için harekete geçti! Enes Ünal Liverpool yolcusuDarwin Nunez

EN CİDDİ ADAY ENES ÜNAL 

22 yaşındaki Uruguaylı golcü bu sezon ligde 26 maçta 25 gol, Şampiyonlar Ligi'nde 10 karşılaşmada 6 gol kaydetti. Nunez'in maliyeti minimum 80 milyon euro seviyelerinde. Liverpool'da Nunez dışında en ciddi aday Enes Ünal.

İngiliz devi milli futbolcu için harekete geçti! Enes Ünal Liverpool yolcusu

32 MAÇTA 15 GOL 

Bu sezon Getafe formasıyla 32 maça çıkan Enes Ünal, attığı 15 golle Benzama’yı takip ediyor. Enes, Liverpool'un listesine girdi. İngiliz basınında çıkan haberde Enes'in maliyet ve performans açısından Liverpool'a göz kırptığı aktarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...